Facebook: Slip for spil-invitationer

Er du også træt af spil-invitationer?
Det ville være rart, hvis Facebook ville tilføje muligheden for at blokere for alle Facebook-spil, men en sådan mulighed findes desværre ikke. Heldigvis er det muligt, at undgå at få invitationer til de samme Facebook-spil, igen og igen.

Ved at følge denne guide, kan du løbende holde antallet af invitationer nede.

Bemærk at det i skrivende stund ikke er muligt at blokerer for spil-invitationer via smartphone eller tablet. Det kræver derfor at du benytter en computer. Hvis du, som mange andre, oftest bruger din mobil eller tablet, vil du finde en ekstra guide i bunden af denne side, hvor du kan finde gamle spil-invitationer.

Sådan holder du trit med spil-invitationer:

1. Klik på globussen.2. Hold musen over spil-invitationen og før den over til X'et. Tryk på X'et.


3. Nu ændre billedet sig og du skal trykke på "Sluk".


4. Herefter får du en bekræftelse på, at du nu ikke vil modtage flere notifikationer fra spillet.


Nu vil du ikke modtage flere invitationer til dette spil og du vil dermed ikke blive forstyrret af det. Hvis du løbende får slukket for spil-invitationer via notifikationer, vil du indenfor kort tid opleve en meget mere behagelig oplevelse på Facebook. Heldigvis har folk det med at spille de samme spil, og du skal kun slukke for notifikationer for spillet én gang - og ikke for hver ven.

Sådan slukker du for spil-invitationer du har modtaget tidligere:

Som sagt er det også nemt at slukke for spil-invitatoner, som du har modtaget tidligere, eks. via din smartphone mens du var på arbejde.

1. Når du er ved din computer, skal du logge ind på Facebook og klikke på globussen. Her skal du klikke på "Se alle" i bunden.


2. Her vil du kunne se alle notifikationer du har modtager, herunder spil-invitationer.


3. Når du holder musen over en notifikation, vil der komme et X frem i højre side. Før musen over X'et og klik på det. Klik herefter på "Sluk".


4. Du vil nu få en bekræftelse på, at notifikationer er slået fra.


Som sagt kræver det lidt arbejde at slå notifikationer og dermed invitationer fra Facebook-spil fra, da det skal gøres ved hvert spil. Men det kræver mere arbejde, at ignorere dem løbende, da man jo skal tjekke hvad man har modtaget via Facebook.

Hvis du finder denne guide brugbar, så husk at dele den med dine venner på Facebook - de vil måske også kunne drage nytte af at slå spil-notifikationer fra.

Ingen kommentarer on "Facebook: Slip for spil-invitationer"

Leave a Reply