Skær ned på antallet af e-mails fra Facebook

Får du lidt for mange e-mails fra Facebook?
Hvis du modtager mange e-mails fra Facebook, er det heldigvis nemt at nedsætte antallet, blot ved at ændre nogle få indstillinger i din profil.

Her finder du to forskellige guides. Den første skærer antallet af e-mails ned til et minimum og i den næste (Alternativ guide), kan du selv skærer de enkelte e-mail typer fra.

Sådan gør du:

1. Klik på globussen og derefter på "Indstillinger".2. Klik på "Rediger" udenfor E-mail.


3. Vælg "Kun notifikationer om din konto, sikkerhed og privatindstillinger."


Note: I nogle tilfælde vil du have tre muligeder. Ældre profiler, hvor valgmuligheden "Vigtige notifikationer om dig eller aktivitet, du er gået glip af" er valgt, vil fortsat have denne mulighed. Her vil jeg umiddelbart ikke anbefale dig at ændre den til noget andet, men i første omgang fortsætte i punkt 5 i denne guide.

4. Du vil nu få en advarsel om, at du fremover ikke vil modtage notifikationer via e-mail. Bemærk at det kun omhandler e-mails, du vil fortsat få notifikationer i Facebook appen på din smartphone og/eller tablet.


Nu er du afmeldt e-mails fra Facebook, men du er ikke afmeldt e-mails fra Facebook-apps som du evt. benytter.

5. Klik på "Appanmodninger og aktivitet" i bunden af siden.


6. Fjern flueben i de Facebook-apps, som du ikke ønsker at modtage e-mails fra. Facebook gemmer løbende dine indstillinger og du skal derfor ikke gøre yderligere.


Alternativ guide:

Hvis du blot ønsker at slippe for visse typer e-mails fra Facebook, kan de afmeldes enkeltvis.

1. Via de e-mails som Facebook sender, er det muligt at afmelde de enkelte kategorier. Det gøres ved at klikke på "afmelde dem" i teksten i bunden af en e-mail fra Facebook.


2. Herefter vil du blive bedt om at bekræfte afmeldingen. Klik på "bekræft" for at afmelde.


3. Du har nu afmeldt e-mails for den kategori, som e-mailen tilhører og du vil se følgende billede, hvor du kan klikke "OK" for at komme tilbage til Facebooks forside.OBS: Apps, som eksempelvis spil og små sjove tests, kan have gemt din e-mail adresse på deres servere og vil på den måde fortsat have mulighed for at sende dig e-mails. Her vil det i nogle tilfælde kræve at du afmelder manuelt, ved at klikke på afmeldingslinket i en af de e-mails de har sendt til dig. Afmeldingslinket forefindes ofte i bunden af e-mails.

Ingen kommentarer on "Skær ned på antallet af e-mails fra Facebook"

Leave a Reply